We krijgen mail met opdrachten van klanten en moeten dit overkloppen in ons TMS. Kan dat niet anders?
Een transportbedrijf heeft een aantal grote klanten waar hoofdzakelijk voor wordt gereden. De klant heeft afspraken gemaakt over welke wagens men over kan beschikken en maakt hier ook eigenlijk de planning. Deze wordt dagelijks in de mail doorgezet via een lijst met adressen waar er de volgende dag wat geladen en gelost moet gaan worden. CG-Connect kan hier deze mails onderscheppen en de attachments, vaak excel-formaat, verwerken tot data die, zonder verdere handmatige actie, rechtstreeks wordt doorgezet naar het planpakket van de transporteur, in de aangegeven volgorde. Scheelt een hoop tijd, om maar niet te spreken van tikfouten.
Nu hoeven de gegevens alleen nog maar aangevuld te worden met de details van uitvoering en de factuur kan eruit. En mocht er onverhoopt iets in de planning niet goed of onvolledig zijn aangeleverd, dan kunnen controles op data dit automatisch signaleren en tijdig terugkoppelen naar de klant.
Data-uitwisseling tussen backoffice pakketten Een beeld van projecten waarin we met CG-Connect een of meerdere data-stromen tussen backoffice-pakketten faciliteren...
Terug Home Oplossingen Techniek Praktijk Nieuws Service Over Contact