Wij hebben goede afspraken met onze charter-leveranciers gemaakt over het vrijgeven van informatie.
Een goederenfabrikant maakt voor haar vervoer hoofdzakelijk gebruik van een eigen wagenpark incl. boordcomputer. Daarnaast werken zij met onafhankelijke partijen, die zelf verantwoordelijk zijn voor de eigen mensen, wagens en ook voor de boordcomputers. Wel is de fabrikant afhankelijk van de informatie die door de partners wordt aangeleverd voor facturatie van geleverde goederen. "Naast onze eigen voertuigen, rijdt er voor ons op reguliere basis een behoorlijk aantal charters die wij voor langere periode inhuren. In deze wagens zitten ook boordcomputers en wij willen die informatie rechtstreeks ontvangen zodat we onze klanten sneller kunnen doorbelasten. En wij willen er ook zelf opdrachten naar toe kunnen sturen."
Middels onze oplossing kunnen zij zelf communiceren met de wagens van de transportpartners. Dat wil zeggen dat ze er opdrachten naar toe kunnen sturen, maar ook dat de retournerende data realtime weer bij hen terug wordt bezorgd. Het maakt hierbij niet uit welk type boordcomputer in de charter zit. CG-Connect zorgt voor een correct formaat en bewaakt dat alles natuurlijk alleen gebeurt voor de voertuigen die op dat moment zijn ingehuurd, zonder dat er iets verloren gaat voor de eigenaars van de wagens en met goedkeuring van alle betrokken partijen.
Data-uitwisseling tussen backoffice en boordcomputer Een beeld van projecten waarin we met CG-Connect een of meerdere boordcomputersystemen data uitwisselen met backoffice-pakketten...
Terug Home Oplossingen Techniek Praktijk Nieuws Service Over Contact