CG-Connect regelt dat de juiste data uit diverse systemen wordt verzameld en aangeboden waar het nodig is.
Gegevens worden vaak in meerdere pakketten bijgehouden. De overlap die hiermee gepaard gaat, wordt getolereerd omdat er een praktische reden voor is. Zo kan de levering van diensten aan de klant wordt gepland en bijgehouden in pakket 1, maar worden gefactureerd vanuit pakket 2. CG-Connect kan data, zodra deze in pakket 1 is ingevoerd, automatisch doorzetten naar pakket 2. Dit kan ook indien nodig in fases plaatsvinden, zoals bij de invoer van een nieuwe klant in pakket 1, wordt deze informatie alvast doorgezet naar pakket 2 - dan weet men vast dat er iets in het vat zit. Zodra er ook een dienst is geleverd, kunnen de details hiervan worden doorgezet zodat de factuur opgemaakt kan worden.
Hiervoor in pakket 2 benodigde, aanvullende informatie kan m.b.v. CG-Connect vaak toch worden aangeleverd, zelfs al wordt dit niet in pakket 1 geregistreerd.
Data-uitwisseling tussen backoffice pakketten Een beeld van projecten waarin we met CG-Connect een of meerdere data-stromen tussen backoffice-pakketten faciliteren...
Terug Home Oplossingen Techniek Praktijk Nieuws Service Over Contact